hellendplatgevel

Gevelbekleding

De gevel is het visitekaartje van je woning! Naast alle soorten dakbedekkingen kan je bij de Zolderse Dakcentrale ook terecht voor allerhande gevelbekledingen.

Welk materiaal had je voor ogen?

Naast alle soorten dakbedekkingen kan je bij de Zolderse Dakcentrale ook terecht voor allerhande gevelbekledingen. Een goede gevelbekleding is nodig voor het beschermen van het skelet van de woning en kan tegelijkertijd dienen als isolatie. Oude huizen kunnen zo bijvoorbeeld een deel van het opstijgend vocht bestrijden. Aangezien ook hier de laatste jaren een waaier van nieuwe producten op de markt is gekomen, is de keuze voor jou reuze uitgebreid. Wij bekleden gevels zowel met sidings, gevelpannen, eternitplaten, leien als cederhout. Liever een ander materiaal? Alles is mogelijk en bespreekbaar. 

De juiste isolatie

Naast het uitzicht, is een goede gevelisolatie van groot belang. Het zorgt immers voor betere prestaties van het gebouw: het vermindert het verlies van warmte vanuit de woning naar buiten, waardoor de verwarming minder gebruikt wordt en het verbruik daalt.

Zolderse Dakcentrale is specialist in Lood- & Zinkwerken.

Vraag hier je offerte!

Offerte aanvragen

Hulp nodig bij gevelbekleding?

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Gratis offerte

Referenties