Bedrijf

Vanhove BVBA

60 jaar geleden werd de firma Vanhove bvba uit de grond gestampt door Hubert Vanhove. Na vele vruchtbare jaren werd het tijd om het familiebedrijf over te dragen aan zijn vier zonen. Zij stonden in voor een verdere uitbreiding van de zaak en kozen resoluut voor een nieuwe naam: de Zolderse Dakcentrale nv werd geboren!

Zolderse Dakcentrale NV

Tegenwoordig is Paul nog de enige zoon die actief mee werkt in de zaak, inclusief de twee kleinzonen die als ploegbaas fungeren. De 35 jaren ervaring die Paul op zak heeft, worden volledig uitgespeeld in de uitvoering en opvolging van de werven. Bij complexe constructies werkt hij zelfs nog actief mee. Op vlak van calculaties, opmetingen en het volledige commerciële luik wordt hij bijgestaan door Pierre Vanhove. De administratie neemt Linda Vanhove voor haar rekening.

Met een bekwaam en gemotiveerd team van werknemers staat het bloeiend familiebedrijf zo al meer dan 60 jaar garant voor kwaliteit en vakmanschap, waarbij de tevredenheid van de klant steeds hoog in het vaandel gedragen wordt.

Hulp nodig bij gevelbekleding?

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Gratis offerte

Partners